Bartafel buiten met krukken

Heb je vaak mensen over de vloer en hou je van een gezellige borrel in stijl? We hebben prachtige bartafel met krukken in verschillende maten met verschillende barkrukken. Deze barmeubel heeft een unieke uitstraling en is een echte eye catcher in je tuin.

1-5 van 5
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
Sortering:
1-5 van 5
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Bartafel buiten

De buiten bar is uitermate geschikt om buiten te staan. De materialen die gebruikt zijn voor de hoge bartafel buiten zijn hardhout en rvs. Deze materialen zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen 365 dagen per jaar buiten staan. Dus wanneer er een zonnetje doorbreekt kan je gelijk genieten van je bartafels buiten.

Moderne buitenbar

Doordat de barmeubel een RVS onderkant heeft en het blad van hout is heeft deze barmeubel een moderne en tijdloze uitstraling. Het ontwerp ziet er strak uit en heeft een uniek karakter. Je kan niet alleen heerlijk borrelen met je deze moderne bar gaat kopen, maar je zit er ook stijlvol bij.

Bartafel aantal personen

Doordat de bartafel modulair is kan je zelf bepalen hoe groot of hoe klein je de buitenbar wilt maken. Wil je een bartafel voor 6 personen buiten? Dan is de Sittingimage Bar Table L uitermate geschikt hiervoor. Wil je met nog meer mensen aan de bar zitten? Dan is het mogelijk de verschillende delen aan elkaar te zetten.

Bartafel set

Wil je een complete buiten bar set? Dan ben je bij Sittingimage aan het goede adres. Doordat de bartafels modulair zijn en je zelf de grootte van de set kunt bepalen staan er geen complete sets op de site. Alle barmeubelen passen perfect bij elkaar waardoor je gemakkelijk een mooie tuin bartafel set kan samenstellen. Met de verschillende kleuren kussens kan je zelf een eigen touch meegeven aan de barset voor buiten.

Bartafel buiten met krukken

Dij de bartafel horen natuurlijk barkrukken of barstoelen. De barstoel buiten en de barkruk hebben een zithoogte van 79cm. Dit is ideale zithoogte voor aan de bar. Ook beschikken de barkrukken en barstoelen over voetsteunen zodat je je voeten comfortabel kunt wegzetten.

Materiaal en onderhoud

Hoe onderhoud je de bar voor buiten. Zoals er net al werd aangegeven is de keuze voor rvs en hardhout een bewuste. Je hebt namelijk weinig onderhoud aan de materialen. Hieronder lichten we de twee materialen voor bar tuintafel kort toe.

Hardhout

Het tafelblad en het zitoppervlak van de barmeubelen zijn van 100% FSC hardhout. Dit label betekent dat het hardhout op een zo duurzaam mogelijke manier is geproduceerd. De houten buitenbar heeft voor het onderhoud alleen af en toe een sopje nodig. Het hout zal dan natuurlijk vergrijzen. Je kan er ook voor kiezen om de originele kleur te behouden. Als je dit wilt moet je het hout regelmatig insmeren met teakolie. Dan zal het hout niet vergrijzen.

RVS

Het onderstel van de bartafel, barkrukken en barstoelen zijn van RVS. Dit materiaal is sterk en robuust. Ook heeft het een moderne uitstraling aan de barmeubelen. Het enige waar je rekening mee hoeft te houden is dat je het onderstel van rvs af en toe moet schoonmaken met een sopje.

Duurzame bar voor buiten

De barmeubelen zijn door de keuze van materiaal robuust en duurzaam en zullen hierdoor jarenlang meegaan. Ook is het van duurzaam materiaal gemaakt en compleet recyclebaar. Alle onderdelen kunnen vervangen worden zodat je jarenlang plezier zal hebben van de buitenbar. De barmeubelen zijn dus ook een bewuste keuze.

Voordelen Bartafel voor buiten

Waarom zou je een bartafel van Sittingimage nemen en niet van een ander merk? Hieronder hebben we verschillende punten opgesomd waarom dit de ideale bartafel, barstoelen en barkrukken zijn.

  • Optimaal zitcomfort van de barkrukken en barstoelen
  • Zelf omvang van bartafel bepalen
  • Duurzaam en recyclebare bar
  • Dutch Design buiten bar
  • Onderhoud arme buiten bar

Advies bartafel met krukken

Heb je advies nodig voor het uitzoeken van je buitenbar, barkrukken of barstoelen? Stel je vragen via de whatsapp button in onze tuinmeubel webshop. Of kom langs in onze tuinmeubel winkel in Brabant Willemstad.

Productinformatie
 

Collectie bekijken