Design tuintafel

Wil je de komende zomer lekker buiten eten, je krantje lezen, of gezellig borrelen? Hiervoor kan een tuintafel niet ontbreken. De tuintafels van Sittingimage hebben een luxe en moderne uitstraling. Hieronder vertellen we je meer over de verschillende tafels.

1-9 van 9
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
Sortering:
1-9 van 9
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Design tuintafel kopen

Wanneer je een design tuintafel gaat aanschaffen zijn er een aantal punten waar je aan moet denken voordat je er een aanschaft. Hieronder behandelen we de verschillende punten waar je aandacht aan moet besteden.

Budget design tuintafel

De tuintafels van sittingimage zijn van extreem hoge kwaliteit. Daarnaast is het ook een Dutch design product. Ook zijn de producten duurzaam geproduceerd. Houd hier rekening mee bij het aanschaffen van de design tuintafels.

Aantal personen tuintafel

Het is belangrijk om een inschatting te maken voor hoeveel personen je de luxetuintafel gaat gebruiken. Zit je meestal met 4 personen aan een tafel of juist 6? Komen er veel mensen over de vloer of juist niet? Aan de hand van het gemiddelde kunnen we een betere inschatting maken voor het aantal personen voor de luxe tuintafels.

Ga er van uit dat je gemiddeld 70cm per persoon kwijt bent aan zitruimte. Dit betekent het volgende voor de afmeting.

  • Luxe tuintafel 4 personen is minimaal 140 cm
  • Luxe tuintafel 6 personen is minimaal 200 cm
  • Luxe tuintafel 8 personen is minimaal 280 cm

Wil je zeker weten dat het aantal personen past aan de luxe tuintafels? Kom dan langs bij ons in onze tuinmeubel winkel om het uit te proberen.

Afmeting tuintafel

Bekijk eerst goed hoe groot de ruimte is waar je de tuintafel voor ogen ziet. Is dit op het balkon of in de tuin? Meet precies hoeveel ruimte je hebt. We verkopen de tuintafels in verschillende maten. Hieronder een overzicht van de verschillende luxe tuintafels.

Staat de afmeting voor jouw design tuintafel er niet bij? Dat is geen probleem. Het is namelijk ook mogelijk om maatwerk aan te vragen. Doordat we alles zelf produceren en ontwerpen kunnen we in een relatief korte periode een tuintafel op maat maken. 

Soort design tuintafel

Een ander belangrijk punt is het soort tuintafel dat je wilt hebben. In het assortiment hebben we een houten design tafel. Ook hebben we een moderne tuintafel. Deze is beschikbaar als moderne tuintafel met stoelen of als moderne tuintafel met banken. De moderne tuintafels hebben een strak karakter. Hetzelfde is voor de design tafel. Er is een design tuintafel met stoelen en er is een design tuintafel met banken.

De tuintafel banken zijn in dezelfde stijl als de tuintafel. Ze ogen modern en tijdloos en zijn ook gemaakt van dezelfde materialen. Ook zijn de tuintafel stoelen in dezelfde stijl. Veel mensen kiezen ook voor ene combinatie van de twee. Dit geeft een heel andere uitstraling bij de design tuintafel.

Materiaal design tuintafel

De design tuintafels zijn gemaakt van verschillende materialen. Het onderstel van de tuintafel is van RVS. De rest van de design tuintafel is gemaakt van hout. De combinatie van deze twee producten zorgen voor een moderne en tijdloze uitstraling. Daarnaast zorgt de combinatie van deze twee producten ervoor dat de design tuintafel onderhoudsarm is. 

Hardhout tuintafel

Het houten gedeelte van de tuintafel is Hardhout Louro Gamela FSC 100%. Dit betekent de de tuintafel FSC gekeurd is. Daarnaast is dit hout uitermate geschikt om buiten te staan. Zonder dat het hout onderhoud nodig heeft. Voor het onderhoud van het houten gedeelte zijn twee opties.

Behouden van de orginele kleur. Hiervoor moet je een paar keer per jaar het hout insmeren met teakolie. Gebruik hiervoor de voorschriften van het product. Hierdoor blijft het hout in de orginele staat.

Natuurlijk laten vergrijzen. Hiervoor hoef je eigenlijk maar weinig te doen. Het hout vergrijst automatisch. Het enige wat je moet doen is een aantal keer per jaar het hout afdoen met een sopje en heet water.

RVS tuintafel

De design tuintafel heeft een RVS onderstel. Dit materiaal is robuust en onderhoudsvriendelijk. Voor het onderhoud van het onderstel hoef je alleen af en toe een sopje van groene zeep te gebruiken. Vergeet hierna het niet af te spoelen met warm water.

We raden het af om onze producten schoon te maken met een hogedrukspuit.

Duurzame design tuintafel

De Design tafels worden in Nederland geproduceerd en gedesigned. Het zijn duurzame producten. We gebruiken 100% FSC hout. Dit hout is duurzaam geproduceerd. Daarnaast zijn ook alle onderdelen los van elkaar te vervangen en zijn de producten circulair. Het hele product is te recyclen. Dus naast dat je een prachtig tuintafel hebt. Kies je ook voor een natuur bewuste tuintafel.

Bijhorende kussens

Om lekker aan de design tuintafel te kunnen zitten hebben we verschillende tuintafel kussens. Deze zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren. Voor al onze kleuren kan je kijken op onze kleurenpagina. We hebben bijhorende kussens voor op de banken en we hebben kussens voor de bijhorden stoelen.

Aanvullende producten

We hebben verschillende producten in ons assortiment om nog meer plezier uit de design tafel te halen hieronder hebben we een aantal voorbeelden van producten die er perfect bijpassen.

Dinner poef: Deze poef is multifunctioneel en kan gebruikt worden als bijzettafel. Ook kan de pef gebruikt worden als extra stoel bij de tafel wanneer je onverwachts een aantal mensen over de vloer krijgt.

Buitenverlichting: Voor de late zomeravonden is het fijn om verlichting te hebben aan de tafel. Hiervoor hebben we verschillende lampen van fatboy. We hebben lampen die je kunt ophangen en we hebben lampen die perfect op de tafel of ernaast kunnen. Hieronder een aantal voorbeelden van lampen die goed bij de design tafel passen.

Voordelen

Is het moeilijk om de juiste design tuintafel te vinden? Ben je design tuintafels aan het vergelijken? De design tuintafels van sittingimage zijn dé ideale tuintafels. Hieronder benoemen we de voordelen van een design tuintafel bij sittingimage.

  • 365 dagen per jaar weerbestendige design tuintafel
  • Duurzame design tuintafel
  • Dutch Design tuintafel
  • Onderhoud arme design tuintafel
  • Tijdloze uitstraling design tuintafel
  • Maatwerk mogelijk voor design tuintafel

Advies

Is het moeilijk de ideale design tuintafel uit te zoeken? We helpen je online graag met al je vragen via de whatsapp button in onze tuinmeubel shop. Ook kan je langskomen bij onze tuinmeubel winkel in Brabant Willemstad.

Productinformatie
 

Collectie bekijken