Poef

Een belangrijke smaakmaker bij onze tuinmeubelen is de poef. Ideaal als bijzettafel,
voetenbankje of extra zitplek. Hieronder vertellen we je meer over de verschillende poefs in
ons assortiment. De poefs zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren en maten.

1-3 van 3
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
Sortering:
1-3 van 3
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Poef kopen

Wanneer je een poef gaat aanschaffen is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Hieronder nemen we je stap voor stap mee in het proces wanneer je een poef aanschaft. We helpen je graag bij het vinden jouw poef die past bij jouw stijl en smaak.

Poef voor binnen of buiten

Als eerst is het belangrijk jezelf af te vragen of je de poef voor binnen gaat gebruiken. Of juist om de poef voor buiten wilt gebruiken. De poefs die we verkopen zijn voor beide geschikt.

Multifunctioneel tuinmeubelstuk

De poef is een multifunctioneel meubelstuk. Onze poefs passen perfect bij al onze tuinmeubelen. Je kunt het gebruiken als bijzettafel waar je bijvoorbeeld bloemen, drankjes of een boek op plaatst. Je kunt het daarnaast ook als voetenbank gebruiken bij de loungeset. Ook zou je de poef kunnen gebruiken als extra zitplaats bij de loungeset als je onverwachts meer gasten hebt.

Wanneer je poef binnen gebruikt past het perfect bij de bank als bijzettafel, voetenbankje en extra zitplaats. Ook zou het kunnen dienen in een slaapkamer om kleding op klaar te leggen.

Materiaal poef

Onze poefs zijn gemaakt van polystyreen en 100% solution dyed acryl. Daarnaast is de peof gemaakt van een allweather constructie. Hierdoor droogt de peof snel wanneer deze vochtig is geweest en is het beter bestendig tegen het weer.

Soort poef

De poef die we aanbieden is een ronde poef. De poefs hebben een strak en modern uiterlijk. Daarnaast zijn de peofs geschikt voor buiten en binnen. Dus wil je een buiten poef, of een binnen poef het kan allebei. De omvang van de poef die we verkopen zijn.

Poef kleuren

De poefs zijn beschikbaar in meer dan 80 kleuren. Hierdoor is er altijd wel een poef die bij jouw loungebank en tuinmeubelen past. Het is ook mogelijk om mooie combinaties te maken met de verschillende kleuren poefs. Kies er bijvoorbeeld juist voor om bij de loungeset kussens een andere kleur poef te nemen. Dus combineer met de beschikbare kleuren voor jouw ideale poef. Op onze kleurenpagina kan je alle beschikbare kleuren bekijken die er zijn.  Voorbeelden van kleuren die we hebben.

Advies poef

Heb je hulp nodig bij het vinden van de geschikte poef? We helpen je graag met al je vragen. Stel je vragen online via de whatsapp button in onze tuinmeubel shop. Of kom langs in onze tuinmeubel winkel in Willemstad Brabant.

Productinformatie
 

Collectie bekijken