Design ligbed

Een tuinmeubel dat niet kan ontbreken voor aan het zwembad of in de tuin is een ligbed. Voor het ultieme vakantiegevoel in eigen land hebben we design ligbedden van hoog comfort en een fantastische uitstraling.

Geen producten gevonden!

Design ligbed kopen

De design ligbedden ook wel design ligstoelen van Sittingimage bieden ultiem comfort. Naast het comfort hebben ze ook een unieke uitstraling zodat je in stijl kunt genieten van de zon. Hieronder vertellen we je meer over de design ligstoel.

Verstelbaar design ligbed

Het is mogelijk om het ligbed te verstellen in zes verschillende standen. Je bepaalt zelf hoe je wilt liggen en welke stand je het meest comfortabel vindt. Lig je bijvoorbeeld liever plat om te kunnen liggen? Of zit je liever rechtop wanneer je een boek leest? Dit kan allemaal met dit ligbed.

Design ligbed met wielen

Daarnaast heeft het ligbed ook wielen. Verplaats het ligbed waar en wanneer je maar wilt. Staat de zon aan de andere kant van de tuin? Verplaats het ligbed dan gemakkelijk door de wieltjes.

Ligbed kussen

Het ligbed kussen bij de design ligstoel is een lang kussen met een vouw naad. Hierdoor schuift het kussen niet van het ligbed. De kussens zijn gemaakt van 100% dyed acryl en geeft veel comfort. Ook zijn de kussens afritsbaar. Hierdoor kan je ze makkelijk schoonmaken of veranderen van kleur.

Nekkussen ligbed

Ook is het mogelijk om een extra nekkussen te nemen. Het nekkussen biedt extra comfort wanneer je ligt op het ligbed. Ook kan je hierdoor kleuren combineren en het ligbed de uitstraling geven die je wilt.

Kleuren ligbed kussen

We hebben vele verschillende kleuren ligkussen in ons assortiment. Hierdoor kan je ook voor het ligbed de perfect uitstraling kiezen. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden van verschillende kleuren die beschikbaar zijn neergezet.

Ligbed kussens opbergen

Waarom moet je ligbed kussens opbergen? In Nederland hebben we een vochtig klimaat. Wanneer je de kussens goed opbergt zal de levensduur van de kussens veel langer zijn dan wanneer je dit niet doet. Om de kussens op te bergen hebben we verschillende manieren. We hebben tuinkasten, tuinboxen en afdekhoezen.

Bijzettafel ligbed

Wil je je boek of drankje even wegleggen tijdens het zonnen op het ligbed? We hebben hiervoor bijpassende bijzettafels die perfect bij het ligbed passen in dezelfde stijl.

Parasol ligbed

We hebben ook verschillende design parasols voor bij het ligbed. De parasols van Sunbrella hebben een moderne en luxe uitstraling die perfect bij de uitstraling van het ligbed passen. Ook is het mogelijk om de parasol te verplaatsen met de wieltjes. Zo kan je ook in de schaduw heerlijk liggen wanneer het warm is.

Materiaal ligbed

De design ligbedden zijn gemaakt van hardhout en rvs. Het onderstel is van rvs en het liggedeelte is van hardhout. Hierdoor zijn het duurzame en sterke bedden. Ook zijn de ligbedden onderhoudsvriendelijk.

Ligbed hout

Het complete gedeelte waar je op ligt is gemaakt van Hardhout. Het hardhout dat gebruik is heet Louro Gamela. Dit hout is 100% FSC gecertificeerd. Dit hout draagt bij aan directe bosbescherming.

Het hout heeft daarnaast ook maar weinig onderhoud nodig. Er zijn twee manieren voor het onderhoud. Optie een is het hout natuurlijk te laten vergrijzen. Hiervoor hoef je het hout alleen af en toe schoon te maken met een sopje en het daarna af te spoelen. Optie twee is het behouden van de originele kleur. Hiervoor moet je het hout een paar keer per jaar insmeren met teakolie. Volg hiervoor altijd de instructies van het product. Let op dat je nooit de ligbedden schoonmaakt met een hogedrukspuit.

Rvs ligbedden

Het onderstel van het ligbed is gemaakt van rvs. Hierdoor is het ligbed sterk en stabiel. Ook geeft het een moderne uitstraling. Voor het onderhoud van rvs hoef je alleen af en toe een sopje te gebruiken. Spoel het hierna goed af en je bent klaar.

Maatwerk design ligbed

Wil je een ligbed op maat? Omdat je bijvoorbeeld lang bent? Neem dan contact op via de Whatsapp button. Vaak kunnen we de ligbedden op aanvraag anders maken. Doordat we zelf alles produceren en ontwerpen kunnen we relatief snel iets op aanvraag maken.

Luxe ligbedden tuin

Wat maakt deze luxe ligbedden nu uniek? De uitstraling van de bedden heeft een uniek karakter en is van hele hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de luxe tuin ligbedden van alle gemakken voorzien. Je kan de hoogte verstellen, de ligbedden kan je makkelijk verplaatsen en de ligbedden gaan jarenlang mee zonder dat ze er anders uit gaan zien.

Advies design ligbed

Wil je advies bij het uitzoeken van een design ligbed? We geven al meer dan 15 jaar advies over design ligbedden. Heb je een vraag stel deze dan via de Whatsapp button via onze design tuinmeubel webshop. Of kom langs in onze tuinmeubel winkel in Brabant Willemstad.

 

 

 

Productinformatie
 

Collectie bekijken