Design parasol

Is het niet alleen belangrijk dat de parasol voor verkoeling zorgt maar er ook mooi uitziet? Bij Sittingimage hebben we verschillende design parasols die er modern en tijdloos uitzien.

1-3 van 3
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
Sortering:
1-3 van 3
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Design parasol kopen

We hebben twee verschillende desing parasols in ons assortiment. We hebben een vierkante design parasol. En we hebben een ronde design parasol. Hieronder lichten we de twee modellen kort toe.

Umbrosa parasol

In onze winkel verkopen we Umbrosa parasols, Umbrosa schaduwdoeken en Umbrosa zwevende parasols. Dit merk uit België maak prachtige design producten van hoge kwaliteit. De producten zijn kenmerkend door de eenvoud en modern uitstralen.

Ronde design parasol

De Infina Round. Deze parasol ziet eruit als een omgekeerde paraplu met een paal in het midden. Aan de bovenkant van de parasol zitten baleinen. Dit zorgt voor een rust en eenvoud. Ook heeft de parasol hierdoor een moderne en tijdloze uitstraling.

Materiaal parasol

De Infina square. De parasol is beschikbaar met de stof solidum en sunbrella. Deze stoffen zijn gemaakt van 100% Acryl doek. De sunbrella stof kan je herkennen van onze kussens en buitenmeubelen. Daarnaast is het frame gemaakt van aluminium.

Afmeting parasol

De afmeting van de design parasol is 300 cm in diameter. De paal heeft een diameter van 50 mm en is 275 cm lang.

Kleur parasol

Doordat het doek van de parasol gemaakt is van sunbrella zijn ook dezelfde kleuren beschikbaar als bij onze tuinkussens. Voorbeelden van kleuren parasols die beschikbaar zijn als volgt.

  • Witte design parasol
  • Groene design parasol
  • Zwarte design parasol

Vierkante design parasol

Deze parasol heeft een vierkant oppervlakte met een paal in het midden. Deze parasol ziet er uit als een omgekeerde vierkante paraplu. De parasol kan de gehele eettafel overkappen tegen de zon. De parasol heeft een moderne en tijdloze uitstraling. Deze design parasol is een pareltje van pure esthetiek.

Materiaal

De parasol is beschikbaar in twee verschillende soorten stof. Namelijk de Solidum en de Sunbrella van 100% acryl doek. Ook deze parasol heeft een aluminium paal.

Afmeting

Het doek van de vierkante design parasol is 300 x 300 cm. De aluminium paal heeft een diameter van 50 mm en is 275 cm hoog.

Kleuren parasol

Ook deze parasol heeft een ruime keuze aan verschillende kleuren. Dit komt doordat ook deze parasol van Sunbrella gemaakt kan worden.

Parasol voet

De parasol voet die het beste bij de design parasol past is de Parasol voet Infina. Dit is een verrijdbare parasol voet. Hierdoor zijn het verrijdbare design parasols. De parasolvoet weegt 40 kg en is gemaakt van metaal en aluminium en is 60 x 60 cm breed. Ook is het mogelijke de parasol voet zonder wielen te krijgen.

Design zweefparasol

Ook hebben we verschillende design zweefparasolen in het assortiment. Bijvoorbeeld de umbrosa spectra en de umbrosa paraflex. Deze zweefparasols zijn beschikbaar met verschillende voeten. Deze prachtige zweefparasols zijn op aanvraag beschikbaar.

Design Schaduwdoeken

Ook hebben we om grotere oppervlakte te voorzien in stijl design schaduwdoeken. De Umbrosa Ingenua is beschikbaar in verschillende maten en vormen. We hebben vierkante schaduwdoeken en driehoek schaduwdoeken. Vraag ons via de whatsapp button naar de mogelijkheden.

Voordelen design parasol

Twijfel je over de geschikte design parasol? Wil je parasols vergelijken? Hieronder geven we je aantal argumenten waarom onze design parasols dé parasol is waar je naar zocht.

  • Tijdloze en moderne design parasol
  • Duurzame design parasol
  • Onderhoud arme design parasol
  • Design parasol in vele kleuren

Daarnaast passen de design parasols bij al onze tuinmeubelen. Je kan de parasol perfect combineren met bijvoorbeeld onze tuintafels.

Advies

Heb je advies nodig voor het vinden van de perfecte design parasol? Stel je vraag dan in de online tuinmeubel webshop via de whatsapp button. Of kom lang in onze tuinmeubel webshop in Brabant Willemstad.

 

Productinformatie
 

Collectie bekijken