Parasol

Een item dat niet kan ontbreken bij jouw tuinset is een parasol. Wil je lekker relaxen in de schaduw op een ligbed in de tuin of op de loungebank? Hiervoor hebben we prachtige parasols die perfect passen bij onze tuinmeubelen.

1-6 van 6
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
Sortering:
1-6 van 6
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Parasol kopen

We hebben verschillende soorten parasols in ons assortiment. We hebben echte design parasols van Umbrosa en we hebben parasols van Fatboy. De parasols zijn beschikbaar in vele kleuren zodat er altijd wel een kleur bij zit die bij jouw tuinmeubelen in de tuin of op het terras past.

Umbrosa design parasol

De Umbrosa parasols zijn een echte design parasol. Het merk Umbrosa komt uit België maakt prachtige sun solutions. Beide parasols die hieronder benoemd worden hebben een moderne vormgeving en zijn het pareltjes in esthetiek. Het clean design maakt beide parasols een klassieke parasol.

Umbrosa round – ronde parasol

Dit is een parasol met natuurlijk een paal in het midden, maar ziet eruit als een omgekeerde paraplu. De baleinen van de parasol zitten aan de bovenkant. Hierdoor krijgt deze parasol van Umbrosa een mooie design look en staat voor rust en eenvoud.

Materiaal parasol

Deze parasol zijn in diverse kleuren en materialen leverbaar, zoals Solidum als Sunbrella, beiden stoffen zijn van 100% Acryl doek. Sunbrella is dezelfde stof die ook voor de kussens van de buitenmeubelen van Sittingimage worden gebruikt, met andere woorden, het is mogelijk om dezelfde kleur parasol te kiezen, als van de kussens van het buitenmeubel. Het frame is van aluminium.

Afmeting parasol

De maat van het doek is 300 cm in diameter en de paal is in diameter 50 mm en de lengte is 275 cm

Kleur parasol

Zoals net al gezegd is de parasol verkrijgbaar in dezelfde kleur als onze kussens van de tuinmeubelen. Voorbeelden van kleuren parasols zijn.

Umbrosa infina square – vierkante parasol

De Umbrosa unfina square lijkt veel op de Umbrosa round, maar met als grootste verschil dat dit een vierkante parasol is. Deze designparasol is vierkant en geeft daarmee een geheel eigen en moderne uitstraling. Je kunt op deze manier een gehele eettafel overkappen. Het is een omgekeerde vierkante paraplu. Zonder de baleinen en baleinhouders in zicht is de Infina square parasol van Umbrosa een pareltje van pure esthetiek.

Materiaal parasol

Te verkrijgen in twee stofsoorten, Solidum en Sunbrella en van 100% acryl vervaardigd.

Afmeting parasol

De afmetingen van het doek van de parasol zijn 300 x 300 cm. De paal in het midden is van aluminium en heeft een diameter van 50 mm en hoogte van 275 cm.

Kleuren

Omdat Umbrosa ook gebruik maakt van de Sunbrella stoffen is het mogelijk om dezelfde kleur parasol te vervaardigen dan van de kussens van het buitenmeubel van Sittingimage.com. Geniet onbezorgd van het zonnetje, doordat jezelf beschermd bent onder deze mooie design parasol.

FATBOY Parasols

Naast ons de Umbrosa parasols hebben we ook Fatboy parasols in onze assortiment. De luxe parasols van Fatboy hebben een heel vrolijk karakter en staat zeker heel leuk in de tuin. Dit is een grote tuinparasol die je tuin of terras helemaal zomerklaar maken. Deze gezellige parasols zijn verkrijgbaar in vrolijke strepen of een bouqette design op de parasol.

Uitvoeringen

De gestreepte parasols zijn er in 8 kleuren en 2 uitvoeringen met bloem design, hebben een polyether doek en de paal is van metaal-aluminium. De Fatboy parasols zijn eenvoudig uit te vouwen dankzij het vernuftige treksysteem.

Afmeting fatboy parasol

Mooi is ook de voet die te verkrijgen is in dezelfde kleur als de parasol. De parasol is rond en heeft een diameter van 350 cm. De paal heeft een diameter van 38 mm en is 280 cm hoog. De parasols worden geleverd met een uniek vlaggetje bovenop de parasol en een opberghoes.

Parasol voet

We hebben verschillende parasol voeten in ons assortiment. We hebben een normale parasol voet voor bij de fatboy parasol. Dit is een stevige ronde base die niet kan rijden. Daarnaast hebben we voor de design parasols een verrijdbare voet. Hierdoor zijn het verrijdbare parasols. Ook is het mogelijk de parasols in de design tuintafels van Sittingimage te plaatsen. Hierdoor kan je ook tijdens het eten goed in de schaduw zitten.

Parasol balkon

Juist voor een balkon kan een parasol noodzakelijk zijn. Doordat je vaak meer uit de wind zit wordt het vaak erg warm op het balkon. Een parasol is dan geen overbodige luxe. Onze parasols zijn ook geschikt als balkon parasols. Al onze parasols zijn staande parasols. Deze vangen minder wind dan een zwevende parasol.

Zweef parasol

Ook verkopen wij zweefparasols van Umbrosa. Deze desing zweefparasol zien er modern uit en hebben een unieke uitstraling. De zweefparasol met voet geeft net dat extra beetje uitstraling voor de tuin. Ook de zweefparasol is beschikbaar in verschillende kleuren. Ook op aanvraag kunnen we de zweefparasol bestellen. Dus wil je een zweefparasol kopen? Laat het ons dan weten via de Whatsapp button.

Schaduwdoeken

Ook verkopen we schaduwdoeken van Umbrosa. Deze doeken zijn perfect voor verkoeling in de zomer. Ook zien ze er prachtig uit. We hebben verschillende schaduwdoeken. Bijvoorbeeld de schaduwdoek driehoek of de schaduwdoek Ingenue vierkant. Ook op aanvraag zijn de schaduwdoeken beschikbaar dus wil je een schaduwdoek kopen? Laat het ons weten via de Whatsapp button.

Parasol accessoires

Ook hebben we accessoires voor bij de parasol. Bijvoorbeeld de fatboy sol-mate. Dit is een tafeltje die je om de paal van de parasol kan klemmen. Hier kan je dan een drankje of boek op leggen.

Voordelen Sittingimage parasol

Twijfel je over welke parasol het beste bij jou past? Hieronder helpen we je met een aantal argumenten om te kiezen voor een parasol van Sittingimage.

  • Tijdloze en moderne parasol
  • Design parasol
  • Duurzame parasol
  • Onderhoud arme parasol

Advies

Heb je advies nodig bij het uitzoeken van de ideale parasol? Laat het ons dan weten. We helpen je graag met al je vragen over parasols. Stel je vraag via de Whatsapp button in onze tuinmeubel webshop of kom langs in onze tuinmeubel winkel in Brabant Willemstad.

Productinformatie
 

Collectie bekijken