Design tuinstoel

Wil je deze zomer heerlijk kunnen loungen in je tuin? En dit doen met stijl en comfort? Dan zijn de design tuinstoelen van Sittingimgae een must have voor deze zomer. Ideaal voor in de tuin of voor op het balkon.

1-6 van 6
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
Sortering:
1-6 van 6
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Design tuinstoel kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe design tuinstoelen en wil je iets unieks voor in de tuin? Dan zijn de design stoelen van Sittingimage een mooi product. Door het gebruik van hardhout en rvs hebben de stoelen een unieke uitstraling. De stoelen ogen tijdloos en modern. De stoelen hebben een strakke lijnen en een strak design. De materialen die zijn gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit waardoor je jarenlang plezier zult hebben van de tuinstoelen.

Verstelbare design tuinstoel

Waarom is deze tuinstoel de ideale tuinstoel? Deze design tuinstoel is naast dat het een uniek product is ook heerlijk om in te loungen. De design lounge stoel buiten is namelijk verstelbaar. Hierdoor kan je de design stoel verstellen naar het moment. Heb je zin om meer te liggen? Of wil je meer rechtop zitten in een actievere houding? Het kan allemaal met de verstelbare design tuinstoel.

Design tuinstoel met hocker

Een ander voordeel van deze design stoel is dat je er een bijpassende hocker bij kan nemen. Deze kan je gebruiken als bijzettafel om je drankje op te zetten of als voetenbankje zodat je languit kunt liggen. Deze design tuinstoel met voetenbankje is dus van alle gemakken voorzien waardoor je optimaal kunt genieten.

Materiaal

De tuinstoelen zijn gemaakt van twee materialen. Namelijk hardhout en RVS. Beide materialen zijn onderhoudsvriendelijk waardoor je nauwelijks onderhoud hebt aan de tuinstoelen. Hieronder lichten we de twee materialen kort toe.

Het zitgedeelte van de stoel is gemaakt van hardhout. Het hardhout is 100% FSC. Dit betekent dat het hout zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd. Het hardhout dat voor de stoel gebruikt is het Louro Gamela. Er zijn voor het hout twee manieren om het te onderhouden. De eerste manier is om het natuurlijk te laten vergrijzen. Hiervoor hoef je alleen een paar keer per jaar de stoel af te doen met een sopje zeep en het goed af te spoelen. Je kan er ook voor kiezen om het hout in de originele staat te behouden. Hiervoor moet je het hout een aantal keren per jaar insmeren met teakolie. Volg hiervoor altijd de instructies van het product.

Het onderstel van de stoel is van RVS. Dit materiaal is robuust en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Ook geeft het rvs een moderne en strake uitstraling aan de stoel. Voor het onderhoud van het rvs hoef je het alleen schoon te maken met een sopje en het erna goed afspoelen.

Design tuinstoel kussens

Bij de design tuinstoelen hebben we fantastische kussens die voor extra comfort bieden. De kussens zijn gemaakt van 100% solution dyed acryl. Ook zijn de hoezen afritsbaar waardoor je ze makkelijk kun verwisselen wanneer je een andere kleur wilt of ze wilt schoonmaken. Ook kan je met de kussens je persoonlijk touch doorvoeren aan de design tuinstoelen. We hebben namelijk een ruim assortiment aan kleuren waardoor er altijd een kleur bij zit die bij je past.

We adviseren het om wel altijd de kussens droog op te bergen. Doordat we in Nederland een vochtig klimaat hebben worden de kussens sneller vochtig. Door de kussens goed op te bergen zal de levensduur van de kussens flink verlengen. We hebben hiervoor verschillende opbergboxen en opbergkasten voor de tuin waar je makkelijk de kussens in kunt opbergen.

Duurzaam

Een ander voordeel van deze design tuinstoelen is dat ze duurzaam zijn geproduceerd. Voor het het hout is 100% FSC hout gebruikt. Daarnaast zijn alle onderdelen los vervangbaar en is de stoel circulair. Naast dat je een prachtige stoel hebt is het ook een duurzame keuze.

Design tuinstoel uitvoeringen

Er zijn verschillende versies voor de tuinstoelen. Het is mogelijk om een andere kleur onderstel te nemen. Het is zowel mogelijk de stoel in het grijs te nemen of in het zwart. Hieronder staan de twee mogelijkheden.

Uitvoering in het zwart: Design tuinstoel zwart

Uitvoering in het grijs: Design tuinstoel grijs

Advies design tuinstoel

Vind je het moeilijk om de juiste tuinstoel uit te kiezen? En heb je advies nodig of wil je de tuinstoel uit proberen? Stel dan je vraag via de whatsapp button of kom langs in onze design tuinmeubel winkel en probeer de design tuinstoelen zelf uit.

Productinformatie
 

Collectie bekijken