Buitenverlichting

 

Wil je optimaal kunnen genieten van je tuinmeubelen? Dan hoort daar natuurlijk ook sfeerverlichting voor buiten bij. De verschillende buitenlampen in ons assortiment zorgen ervoor dat je ook als het donker heerlijk op je terras of in je tuin kunt genieten van jouw tuinmeubels.

 

1-12 van 36
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
Sortering:
1-12 van 36
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Welke soort buitenverlichting hebben we?

Er zijn veel verschillende soorten buitenverlichting die jouw tuin s avonds kunnen verlichten. Hieronder hebben we een overzicht van de verschillende buiten lampen die we hebben in ons assortiment.

  • Wandlampen
  • Hanglampen
  • Tafel lampen
  • Vloer lampen

Sfeerverlichting voor buiten die je kunt ophangen

Wil je een hangende lamp boven buiten tafel of lounge? Zodat je ook s ’avonds kunt genieten van je tuinmeubelen? Dan hebben we verschillende hanglampen voor buiten in assortiment. We hebben bijvoorbeeld de fatboy bolleke in verschillende kleuren. Deze lamp kan je eenvoudig aan een tak van een boom of iets anders ophangen. De fatboy Bolleke is een draadloze hanglamp die oplaadbaar is. Daarnaast hebben we ook de fatboy thierry le swinger. Ook deze lamp is een hanglamp op accu. Wat tof is aan deze lamp is dat je het als hanglamp kunt gebruiken maar ook in de grond kan prikken als staande verlichting.

Merken buitenverlichting

Om ‘s avonds de ideale sfeer in je tuin te creëren hebben we verschillende soorten lampen in ons assortiment. Hieronder geven we een korte beschrijving over de merken.

Dexter lightning

Dexter lightning staat voor innovatieve en efficiënte verlichting. De lampen zijn sustainable en energiebesparend. Daarnaast hebben ze verschillende design lampen voor buiten en ogen de lampen modern. De lampen beschikken ook over de nieuwste technieken waarmee je een perfecte met de lampen kunt creëren. De lampen die wij van Dexter verkopen zijn.

Fatboy

Fatboy staat bekend om de simplistische designs van hun producten. De lampen van fatboy beschikken over de nieuwste technieken en hebben toch altijd een simpele uitstraling. Fatboy is net als Dexter veel bezig om de producten zo sustainable mogelijk te produceren. De verschillende lampen die we van fatboy verkopen zijn.

Buiten tafellamp

Wil je een sfeervolle lamp voor op de tafel? Maar heb je geen zin om een snoer aan je lamp te hebben? Dan zijn de fatboy edison petit de uitkomst. Deze kleine lampen zijn ideaal om op tafel te zetten en geven veel sfeer. De lampen kan je met een snoer opladen. Ook heb je de fatboy Edison medium en de fatboy edison grand. Deze lampen kunnen gebruikt worden als buiten tafellamp of buitenvloerlamp. Deze lampen zijn ook voorzien van een dimfunctie. Deze kan je gebruiken door middel van een afstandsbediening of een app op je telefoon. Zo bepaal je zelf hoe fel je licht is zonder dat je er naartoe hoeft te lopen.

Een ander voordeel aan de oplaadbare tafellamp buiten is dat je geen gebruik meer hoeft te maken van een stopcontact. Hierdoor kan je de lamp makkelijk verplaatsen naar een ander plekje in jouw tuin of balkon. De meeste buitenlampen die we verkopen zijn led tafellamp voor buiten.

Design tuinlamp

Ook hebben we verschillende design tuinverlichting. Deze lampen passen perfect bij de uitstraling van de tuinmeubels van Sittingimage. Voor De design buitenverlichting hebben we lampen die ook een huiselijk gevoel meegeven aan je tuinmeubelen. Hierdoor kan je ook in de zomeravonden in stijl buiten zitten.

Buitenverlichting led

Wil je lampen die lang mee gaan en ook nog eens energiezuinig zijn? Neem dan ledverlichting. De led lamp voor buiten is ideaal en verlicht de tuin optimaal. Daarnaast hebben we ook oplaadbare led verlichting voor buiten. Veel van onze led tuinverlichting is voorzien van een dimmer. Zo kun je zelf bepalen welke sterkte je de lamp wilt

Bijhorende accessoires

Bij al onze tuinmeubelen hoort natuurlijk verlichting. Bij onze buiten tafels kunnen de lampen natuurlijk op de tafel zelf. Maar bijvoorbeeld bij de lounge, tuinbanken en tuinstoelen is het leuk om een bijzettafel te hebben. Hier kan je dan als je s avonds op de tuinmeubel zit genieten van de sfeervolle verlichting. Hieronder hebben we overzicht van de verschillende bijzettafels.

Advies tuinverlichting

Heb je hulp nodig bij het vinden van je ideale buitenlampen? We helpen je graag met al je vragen over verlichting in je tuin of op je balkon. Stel je vraag via de whatsapp button voor onze tuinmeubel webshop of kom langs in onze tuinmeubel winkel in Brabant Willemstad.

Productinformatie
 

Collectie bekijken