Kussens loungeset

Bij de luxe loungeset horen natuurlijk ook loungekussens. De loungekussens zorgen ervoor dat je optimaal kan genieten van je loungeset. We hebben verschillende lougekussens in verschillende maten en kleuren die perfect passen bij ons tuinmeubelen.

1-12 van 19
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
Sortering:
1-12 van 19
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Loungekussens kopen

Wanneer je een loungeset bij Sittingimage aanschaft horen daar natuurlijk ook de perfecte loungekussens bij. De Loungebank kussens bieden hoog zitcomfort en zijn van hoge kwaliteit.

Wanneer je een luxe loungeset gaat aanschaffen is het volgende belangrijk. Waar komt de loungeset te staan? Is dit onder een overkapping? Of is dit zonder bescherming van de elementen. Aan de hand van deze vraag raden we de soorten lounge kussens aan. Staat de loungeset beschut met een afkap dan voldoen de normale loungeset kussens. Is dit niet zo dan raden we het altijd aan om een Allweather loungeset kussen aan te schaffen.

Hieronder lichten we kort toe wat de verschillen zijn tussen de verschillende kussens.

Standaard outdoor kussens

Deze kussens zijn gemaakt van 100% solution dyed acryl. Deze stof zorgt voor hoge zitcomfort waardoor je comfortabel kunt zitten. De kussens zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten.

All weather outdoor kussens

Het verschil tussen de standaard outdoor kussen en de all weather kussen zit in de kern van de kussen. Deze luxe loungekussens kunnen doordat ze een andere kern hebben sneller drogen wanneer ze nat zijn geweest. De kern is gemaakt van quickdry foam. Ook heeft de onderkant van de kussens gaas/open onderzijde voor waterafvoer. Ook hierdoor droogt de kussen sneller. Daarnaast is de stof waterafstotend waardoor de kussens goed tegen vocht kunnen.

We raden het bij beide kussens aan om ze altijd op te bergen. Dit verlengt de levensduur van de kussens aanzienlijk. In ons assortiment hebben we verschillende producten om dit te doen. Hier later meer over.

Lounge kussenhoezen

Alle lounge kussens van sittingimage zijn afritsbaar. Hierdoor kan je gemakkelijk de kussens vervangen wanneer dit nodig is. Ook kan je hierdoor bijvoorbeeld na verloop van tijd de kleuren van je loungeset aanpassen. Hierdoor geef je de loungeset een compleet nieuwe uitstraling zonder dat je een nieuwe set hoeft te kopen.

Omvang loungekussens

Onze loungebank kussens zijn in de dezelfde passen perfect bij de modulaire loungebanken. We hebben vele verschillende soorten loungebanken. Bij ieder stuk loungebank zijn loungekussens beschikbaar die er perfect bijpassen. Hieronder een kort overzicht van de verschillende loungekussens.

Loungekussens op maat

Wanneer je bij on seen loungeset op maat aanvraagd is het ook mogelijk om hierbij loungekussens op maat te nemen. We maken de kussens dan in dezelfde grote als de loungebanken.

 • Sittingimage cushion s
 • Sittingimage cushion s all weather
 • Sittingimage cushion L
 • Sittingimage cushion L all weather
 • Sittingimage pillow s
 • Sittingimage pillow s all weather
 • Sittingimage pillow
 • Sittingimahe pillow all weather

Pouf

Naast de kussens hebben we ook verschillende Poufs in verschillende maten en kleuren die perfect bij de loungeset passen. Hieronder staan de verschillende poufs die we hebben.

 1. Ronde Pouf 50
 2. Ronde Pouf 60
 3. Vierkant Pouf

Opbergen kussens

Zoals al eerder gezegd is het belangrijk om de kussens goed op te bergen. Het klimaat in Nederland is altijd vochtig. Doorde kussens op te bergen verleng je de levensduur van de kussens en zal je er langer plezier van hebben. Om de kussens goed op te bergen hebben we verschillende artikelen in ons assortiment. Hieronder een overzicht van de verschillende artikelen.

Tuinkast: Deze houte tuinkast heeft ruimte om al je kussens op te bergen. Ook heeft het genoeg ruimte om andere spullen in op te bergen.

Biohort: Deze opbergboxen hebben we in verschillende maten en kleuren. Deze zijn perfect om de lounge kussens op te bergen.

Lounge overtrek: Wanneer je loungekussens opstapelt kan je deze overtrek perfect over de kussens trekken hierdoor blijven ze droog wanneer het regent.

Kleuren loungekussens

We hebben erg ruim palet aan kleuren voor de loungekussens. Wil je meer weten over de verschillende kleuren die we aanbieden? Op de pagina voor kleurstalen behandelen uitgebreid de verschillende kleuren die beschikbaar zijn voor de loungekussens.

Advies loungekussens

Wil je advies over de loungekussens? Stel je vraag via de Whatsapp button via onze tuinmeubelen webshop. Of kom lang in ons tuinmeubel winkel in Brabant Willemstad. Hier nemen we uitgebreid de tijd om je te helpen met het uitzoeken van de ideale loungeset.

 

Productinformatie
 

Collectie bekijken