Buitentapijt

Om de tuinmeubelen van extra sfeer en comfort te voorzijn hebben we verschillende buitentapijten in ons assortiment. Met een buitentapijt kan je de tuinmeubelen een echt huiskamer gevoel meegeven. Hieronder vertellen we je meer over onze buitentapijten

1-12 van 12
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
Sortering:
1-12 van 12
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Waarom een buitentapijt?

Een buitenkleed zorgt ervoor dat jouw tuinmeubelen nog meer tot zijn recht komen. Het is ook mogelijk om de meubelen een extra kleur mee te geven. Ook bied het comfort wanneer je bijvoorbeeld met je blote voeten loopt. De tapijten zijn geschikt voor in de tuin maar ook op het terras.

Grote buitentapijt

We hebben verschillende maten vloerkleden voor buiten. We hebben kleine buitentapijten maar ook hele grote buitentapijten. Hieronder een overzicht van de verschillende grote buitentapijten.

Picknick tapijt

Ook hebben we een kleed dat als picknick tapijt dient. Het tapijt is makkelijk op te rollen een mee te nemen. Daarnaast is het ook mogelijk het tapijt vast te maken zodat het niet weg waait. Ideaal voor een picknick met veel mensen.

Materiaal buitentapijt

De vloerkleden of buitentapijten zijn gemaakt van synthetisch materiaal en kunnen tegen alle weersomstandigheden. Of het nou vriest, regent of warm is, de buitentapijten kunnen het allemaal hebben. Wanneer het tapijt nat is drogen ze ook in een mum van tijd. Daarnaast is het materiaal onderhoudsvriendelijk en hoef je er alleen af en toe met een stofzuiger overheen te gaan. De buitentapijten zijn niet alleen geschikt voor buiten maar kunnen ook prima binnen gebruikt worden. Doordat ze robuust en stevig zijn kunnen de tapijten tegen een stootje en zijn ze ook geschikt voor binnenruimtes die zwaar gebruikt worden.

Buitentapijt fatboy

De fatboy buitenkleden en buitentapijten zijn echte eyecatchers. Het merk fatboy maakt iconische lifestyle producten voor binnen en buiten. Het design van het merk is erop gericht om de dagelijkse routine te kunnen doorbreken met een glimlach. En dat doen de buitentapijten van fatboy. Ze zijn erg comfortabel en van hoge kwaliteit. In combinatie met je tuinmeubelen ziet het er fantastisch uit. Een echte aanrader dus om een buitentapijt van fatboy te nemen.

Advies

Is het moeilijk om het juiste buitentapijt te vinden? Laat het ons dan weten. We helpen je graag met al je vragen. Je kan ook bij ons langskomen in onze tuinmeubel winkel in Brabant Willemstad om te zien hoe de buitentapijten eruit komen te zien.

Productinformatie
 

Collectie bekijken