Dining stoel

Om fijn buiten te kunnen eten heb je naast de tuintafel ook comfortabele eettafel stoelen nodig. Met onze dining stoelen kies je voor luxe dining stoelen die heerlijk zitten en perfect passen bij de tuintafels. Lees hieronder meer over wat de dining stoelen te bieden hebben.

1-4 van 4
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
Sortering:
1-4 van 4
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Dining stoel kopen

Wanneer je een tuintafel gaat aanschaffen horen hier natuurlijk stoelen bij. Onze dining stoelen passen perfect bij de verschillende tuintafels die we aanbieden. Je kunt de stoelen natuurlijk ook als losse tuinstoel gebruiken.

Uitstraling

De dining tuinstoel heeft een moderne en tijdloze uitstraling. Het zijn echte luxe dining stoelen. Ook is het een Dutch design tuinstoel.

Materiaal diner stoelen

De tuintafel stoelen zijn gemaakt van twee materialen. Namelijk van RVS en Hardhout. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stoelen nauwelijks onderhoud nodig hebben en een lange levensduur hebben. Hierdoor zal je jarenlang plezier hebben van de stoelen.

Hardhout dining stoel

Het hardhout in de stoelen is Louro Gamela hout. Voor het onderhoud zijn er twee opties. Als eerste optie kan je het hout natuurlijk laten vergrijzen. Hiervoor hoef je alleen af en toe het hout schoon te maken met een sopje groene zeep. Na verloop van tijd zal de tuinstoel een prachtige grijze kleur krijgen. De tweede optie is om de orginele kleur van het hout te behouden. Hiervoor moet je het hout meerdere keren per jaar insmeren met teakolie. Volg altijd de instructies van het product. Door het smeren zal de kleur van het hout behouden worden.

RVS dining stoel

Het onderstel en de leuningen zijn gemaakt van RVS. Dit materiaal heeft een toffe uitstraling, is onderhoudsvriendelijk en gaat jarenlang mee. Voor het onderhoud hoef je er alleen af en toe een sopje groenzeep te gebruiken en het af te spoelen met heet water.

Afmeting stoel

De stoelen hebben een perfecte hoogte bij onze tuintafels. De afmeting van dining stoel is 55x53x84cm. De stoel heeft een zithoogte van 46cm hoog.

Duurzaam geproduceerd

De dining stoelen van sittingimage zijn volledig duurzaam geproduceerd. De producten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het hout dat wordt gebruikt is 100% FSC. Dit betekent dat het hout dat gebruikt is op een verantwoorden manier is geproduceerd. Daarnaast is het product volledig te recyclen en kunnen alle losse onderdelen vervangen worden.

Kussens

Om echt lekker op de stoelen te kunnen zitten bieden we verschillende kussens aan. Afhankelijk van wat voor comfort je wilt hebben we verschillende kussens. We hebben een kussen voor de tuintafel stoelen die alleen het zitgedeelte bedekt. Ook hebben we een kussen die zowel het zitgedeelte bedekt als het rug gedeelte.

De kussens zijn beschikbaar in vele kleuren. Zo kan je bijna elke combinatie maken die je maar wilt.

We raden het altijd aan om de kussens op te bergen. Dit verhoogt de levensduur van de kussens waardoor je er nog langer plezier van hebt. We hebben verschillende opberg opties om je kussens in op te bergen. Voorbeelden hiervan zijn de cabinet tuinkast, biohort opbergbox en de cover lounge.

Combinatie stoelen en kussens

De tuintafel met stoelen is een van de opties voor in de tuin. Daarnaast is de tuintafel met bank ook beschikbaar. Ook kiezen veel mensen ervoor om er een combinatie van te maken. Door bijvoorbeeld een zijde met stoelen te doen en de andere zijde met een bank.

Voordelen

Er zijn vele aanbieders van tuintafel stoelen. Soms is het moeilijk het juiste product te vinden. Ben dining stoelen aan het vergelijken? Hieronder geven we je nog een aantal argumenten waarom dit de dining stoelen zijn die je wilt aanschaffen.

  • 365 dagen per jaar weerbestendige dining stoelen
  • Duurzame dining tuinstoelen
  • Dutch Design dining tuinstoel
  • Onderhoud arme design dining tuinstoelen
  • Tijdloze uitstraling dining tuinstoel
  • Maatwerk mogelijk voor dining stoelen

Advies

Heb je hulp nodig bij het vinden van de ideale dining tuinstoelen? We helpen je graag met al je vragen via de whatsapp button in onze tuinmeubel shop. Daarnaast kan je ook een afspraak maken of langskomen in onze tuinmeubel winkel in Brabant Willemstad.

Productinformatie
 

Collectie bekijken