Loungeset losse modules

Zelf bepalen hoe groot en in welke vorm je jouw loungeset wilt hebben? Met onze lounge modules bepaal je zelf hoe je de ruimte wilt invullen. Door de modulaire mogelijkheden is er voor iedereen een vorm of formaat mogelijk die past bij jouw tuin of balkon.

1-8 van 8
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
Sortering:
1-8 van 8
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Loungeset

De luxe loungeset van Sittingimage zijn modulair ontworpen. Hierdoor kan je zelf bepalen hoe je de opstelling van je loungeset wilt neerzetten. Een ander voordeel hiervan is dat je bepaalt hoe groot of klein je de loungeset wilt maken. Hieronder hebben we kort de voordelen van de losse modules opgesomd.

Grote loungeset

Bepaal zelf de grote van je loungeset. Door de losse modules bepaal je zelf hoe groot of klein je loungeset wordt. Wil je een loungeset voor 4 personen? Of toch liever een loungeset voor 6 personen? Het kan allemaal.  Door zelf modules toe te voegen kan je de loungeset zo groot maken als je zelf maar wilt.

Opstelling loungeset

Bepaal zelf de opstelling en vorm van je loungeset. Je kunt zelf bepalen welke vorm je de opstelling van je loungeset wilt hebben. Doordat we verschillende modules hebben waarmee je zelf kunt bepalen hoe je de opstelling wilt hebben. Voorbeelden hiervan zijn.

  • Loungeset u vorm

  • Loungeset l vorm

Makkelijk uitbreiden

De modules zijn allemaal in hetzelfde design hierdoor kan je gemakkelijk de loungeset uitbreiden wanneer dit nodig is. Alle modules hebben hetzelfde design en zijn op dezelfde hoogte hierdoor kan je ook bijvoorbeeld jaren later alsnog een module toevoegen.

Make-over proof

Make-over van je design lounge modules. Ga je verhuizen? Of wil je de tuin opnieuw inrichten? Doordat het losse modules zijn kan je de opstelling aanpassen wanneer je wilt. Door bijvoorbeeld 2 losse loungebanken te maken van je oorspronkelijke l vorm kan je heel makkelijk een totaal ander gevoel creëren in de tuin.

Spreiding van kosten

Onze loungesets zijn van hoge kwaliteit en bevinden zich hierdoor in het hogere segment. Wil je toch de loungeset aanschaffen? Begin dan met een losse module. Je kunt hierdoor de kosten van jouw droom loungeset spreiden over de loop der jaren.

Loungeset losse modules kopen?

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van de losse modules. Hieronder leggen we de belangrijkste punten uit waar je op moet letten wanneer je losse modules voor je loungeset aanschaft.

Budget

Wanneer je kiest voor een loungeset van Sittingimage kies je voor kwaliteit, design en duurzaamheid. De loungeset gaat jarenlang mee en je zult er veel plezier van hebben. Je kunt doordat de loungeset modulair is zo groot maken als je zelf wilt. Hierdoor kan je ook spelen met je budget. Dit is afhankelijk van het soort modules en het aantal hiervan.

Ruimte loungeset

Voordat je de loungeset aanschaft is het belangrijk goed te weten hoeveel ruimte je hebt op de plek die je voor ogen hebt. Hier voorkom je miskopen mee. Houd er ook rekening mee dat je eventueel extra ruimte nodig hebt wanneer je de loungeset uitbreid met een extra module.

Aantal personen loungebank

Wanneer je de luxe loungeset wilt gaan aanschaffen is het verstandig om na te denken voor hoeveel personen je gemiddeld je loungeset wilt gebruiken. Aan de hand van het aantal personen kunnen we advies geven over hoeveel modules je hiervoor nodig hebt.

Locatie loungeset

Als laatste is het belangrijk om je af te vragen waar je de loungeset plaatst. Is dit onder een afdak of in de tuin onbeschermd. Afhankelijk van de locatie van de loungeset adviseren we een bepaalde kussen die hier het beste bij past.

Welke losse modules zijn er

We hebben veel verschillende losse modules voor onze loungeset. Hieronder een overzicht van al onze modules en wat je er eventueel mee kan doen in de opstelling.

Maatwerk losse modules

Naast de hierboven genoemde modules is het ook mogelijk om een loungeset op maat te laten maken. Alle producten worden in nederland gedesigned en geproduceerd. Hierdoor is het ook mogelijk om de producten relatief snel te laten maken. Daarnaast is het ook mogelijk om tuinmeubel te visualiseren via CAD-tekeningen met onze ontwerpserive. Hierdoor heb je van te voren een idee van hoe de tuinmeubelen er in de tuin uit komten te zien.

Advies

Wil je advies over je loungebank? We helpen je graag met al je vragen. Je kunt je vraag stellen via de whatsapp button via onze tuinmeubel webshop. Of kom langs in onze tuinmeubel winkel in Brabant Willemstad.

Productinformatie
 

Collectie bekijken